Nieuws Projecten  Bureau Contact    English
   
Opgaven Publicaties   Prijzen Team Vacatures  
 
 
 
 
 

  Buro Lubbers verhuist
Nieuwe ontwerpstudio De Barak vanaf 1 januari

Het gaat goed met Buro Lubbers. We werken aan veel uitdagende en interessante projecten en met een steeds groter team. Hoog tijd dus voor een ruimer kantoor. Per 1 januari openen wij de deuren van onze nieuwe ontwerpstudio: De Barak. We blijven op onze thuisbasis, Fort Isabella in Vught. Van Reutsedijk 13 verhuizen we naar Reutsedijk 15.

Een Barak om te groeien

De voormalige legerbarak is getransformeerd tot een eigentijds bureau met een stoer karakter. Het houten casco is volledig gestript en tot de essentie teruggebracht: een grote open ruimte met zichtbare spanten in de nok. De perfecte plek voor het creatieve team. Hier staan bureaus voor twintig ontwerpers, grote werktafels om te schetsen en kasten vol vakliteratuur binnen handbereik. In de zee van ruimte zijn op strategische plaatsen “boxen” geplaatst voor vergader-, atelier- en kantoorkamers, pantry’s, lunchruimte, archief en natuurlijk de technische en natte cellen. Het wordt een lichte, heldere studio.

Thuisbasis Fort Isabella

Wij blijven dus op het terrein van de voormalige Isabella-kazerne dat de komende jaren verder wordt herontwikkeld tot een gemengd woon- en werkgebied. Wij kijken er naar uit om deze transformatie op de voet te volgen vanuit De Barak die een onmiskenbare plaats inneemt aan het centrale plein van het terrein.

Nieuw adres
Reutsedijk 15
5264 PC Vught
Netherlands 

Overige contactgegevens onveranderd
+31 (0)73 6149321
info@burolubbers.nl
www.burolubbers.nl
@burolubbers
LinkedIn

Gesloten:  25 december 2017 - 2 januari 2018